Dental corner

Dental corner
Deal Score+12

Stomatološka ordinacija Dental Corner Esthetic

O čemu razmišljate na putu ka stomatologu?

O bolu, prethodnom iskustvu, pitanjima koja će Vam postaviti ili onome što želite da pitate?

Da li ste ikada poželeli da o delikatnoj stvari kao što je zdravlje zuba sa nekim kao što je prijatelj, savetnik ili stručnjak ozbiljno razgovarate?

Stomatološki ćošak, Dental Corner Esthetics, je moderna stomatološka ordinacija sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da je reč o prevenciji ili lečenju.
U našoj ordinaciji se ne seda pravo na stolicu. Postoje znanja koja Vam može samo stomatolog preneti, i to je jedna od naših obaveza pri svakoj Vašoj poseti. Kod nas ćete jednim dolaskom saznati i više od same intervencije koju je potrebno izvesti.

Pristup koji koristimo je prijatnost pri poseti, bezbolnost i efikasnost. Efikasnost podrazumeva brzinu, sigurnost i bezbednost.
Za nas stomatologija je mnogo više od profesije. Mi u „Dental Corner Esthetics“ ordinaciji razumemo da je zdrav osmeh mnogo više od puke estetike i svesni smo da su važni i zubi i duša.

Ideja je da svaki pacijent, može u svakom trenutku “svratiti” u Dental Corner Esthetics, gde će dobiti potrebnu pomoć, informaciju i terapiju, sa najmodernijim i profesionalnim pristupom te visoko izraženom medicinskom etikom tima stomatologa.

Dobrodošli!

FacebookTwitterInstagram

Adresa

Dubljanska 66, Vračar

Kontakt

011/411-4459

Popust

?% popust za korisnike SMO kartice

Popust SMO kartica za studente i đake. Poručite svoju popust karticu!

Register New Account
Reset Password